P1 WIMAX PAKAR MEMOTONG...

aduhhh...tengah sedap-sedap layan facebook, myspace, youtube, tibe-tibe boleh spoil pulak bila nak browsing!..bukak-bukak jek browser baru ade notice "account suspended"..peh sakitnye hati. tak sampai sebulan setengah kot aku tak bayar bil P1 lagi tapi dah potong linenye. kalau la streamyx aku rase dekat 3 bulan pon boleh layan lagi internet ape segala.

maybe ni lah strategi diorang meniaga, nak online kasik bayar la!..haishh dah la member-member aku semua balik kampung cuti semester punye pasal. P1 jela peneman dikala aku kesunyian :(. ni pulak P1 meninggalkan aku terkontang-kanting umpama makan maggi kari tak ade sudu dan garpu (~_~").

tapi biasa lah semua ni. diorang pon nak cari makan, aku pulak nak cari internet...nak cari internet...hermm terpaksa la menumpang internet dekat rumah member aku yang gila hindustan dengan dangdut. aku pon terpaksa la dengar lagu-lagu yang dia putarkan..."koi mile he gayaaa~"

p/s : searching lagu kucing garong..hahaha