HEADER BARU LAGI !


hahaha..masok ni dah berapa kali aku ubah header..tapi aku rase ni yang last..(kot)..hehehe...bila terlampau banyak sangat masa terluang..dan otak dah tepu dek kerana menunggu match lama sangat aku mengubah antaramuka aku nih..haaaa..(lega)...puas hati aku..lantak laa ape orang nak kate pasal blog aku..macam korang selalu cakap..blog aku..bukan blog kaw..

aku jugak dengan rajinnya menukar background aku tu..haisshh masok ni dah 5 kali aku tukar..apsal ntah aku cepat bosan tengok blog nih..hadoii..dan semuanya berkat pertolongan encik photoshop cs3..tanpa hang aku jadik malas..hahaha..

ni haa screenshot aku...



yang lama


terbaru

*pandai betul..korang dah masok blog aku watpe nak tunjuk lagi screenshot..hahaha