MAMAT HENSEM DARI LUAR NEGARA.

tentu korang fikir diorang ni mamat jambu yang serba pink bibir nye kan..hahhaha...tidakkk..salah jangkaan korang..mamat hensem ni memang datang dari luar negara..tapi warna kulit mereka sangat kontra dengan kita..hehehe..

semalam aku lepak jap kedai mamak tengok sepanyol lawan honduras. tapi nasib tak baik pulak bila hujan lebat mencurah ke bumi..maka bermula kesakitan hati bila line astro buat hal..dalam setengah jam jugak laa aku tunggu hujan berhenti supaya line ok..

tengah tunggu-tunggu hujan berhenti aku pon belek-belek la handset "Nurkiah X6" member aku..tengah belek-belek tu tiba-tiba jek ade lembaga hitam sapa aku dari belakang..then paksa aku amik gambar die..siak aku tak nak dah laa leh paksa lak..dengan tak berdaya nak menolak aku pon jadik laa fotographer untuk lembaga hitam tu iaitu mamak pelayan restoran tersebut..

tak cukup die sorang..leh panggil pulak member die yang lain amik gambar die..adoii..dey thambi! tak pernah nampak telefon kamera ka??!..hahaha..aku pon dengan bodohnya amik jela gambar diorang..layankan jek..sebelum aku nak buang gambar tu baik aku post dulu kan kat blog..hahahha..


padiaaapppaaaa!!