MUAT TURUN TUNE UP UTILITIES 2010


Bende ni bagi aku berguna laa untuk aku..tak tau laa kan kalau korang guna perisian lain..lain orang lain cara ye tak?? tapi kalau bagi korang yang nak perisian yang mudah diguna dan mesra pengguna ini lah dia..perisian yang sangat ringkas penggunaanya..nak install pon senang macam korang cirit birit dengan mudah mende tu keluar kan..hahaha..sila-sila lah download..disediakan dengan keygen skali untuk generate license key.. :D


TuneUp Utilities membuat Windows lebih cepat, lebih selamat, dan selesa. Semua aspek penting dari konfigurasi sistem, keselamatan, pembersihan dan penyelenggaraan gabungan dalam antara muka pengguna grafik moden.