BISKUT TUAH


Ouh fortune cookie..tak penah pon aku ngetry mende nih. kang jawapan nye cam kat atas tergagap korang. even kite orang islam dilarang untuk percaya mende-mende camni.

banyak mende skang yang pandai-pandai jek nak menilik nasib. cam sebelum ni paling popular paul si sotong. semua dok sibuk nak caye menatang tuh.. ntah ye ntah tak. manusia pandai jek eksploitasi binatang untuk wat keputusan camtu. balik pilih bahagian kanan. same jek. pikir la sendiri.

ok berbalik pada topik fortune cookie ni (sory menyimpang plak) selalunya kaum cina la anggap mende ni leh mendatangkan "ong"..kalau ade majlis keramaian ke pe mesti ade menatang nih. ape ek rase die?? seriously aku tak pernah makan..huhuh..

*kalau kecik-kecik aku main telur jek laa! da masuk duet, pusing, keletuk telur jatuh..then bukak ape ade kat dalam..kadang-kadang dapat ntah pape jek..hai laa kenangan~