FUCK TERBANG??!


Ups sory bahasa kasar..tapi ni kenyataan..mainan ni memang best. korang boleh control mende ni guna remote control. cam main helikopter control tu. sempoi jek bawak terbang! hahah :D

Mempunyai kawalan 2 channel bermaksud ia hanya bergerak ke hadapan dan ke belakang. Imbangkan untuk kiri atau ke kanan. daripada korang bagitahu f**k berdepan baik korang maki diorang dengan cara yang style lagi bergaya. terbangkan mende ni depan die then cepat-cepat cabut sebelum mainan ni kene baling! cool gitu nak bagi flying f*ck! hahaha

*haissh kalau laa kat Malaysia ade jual..aku beli lima! hahaha