PENGECOP LIKE??

Haish memang susah kalau dah ketagih sangat dengan facebook. button "like" kalau ada yang tak kenal baik tak payah guna facebook. pantang jek ade orang wat status best sikit mesti gatal tangan nak klik button "like" tu. kan best kalau dapat convert button like tu jadik iklan nuffnang. taknak cam ramai lak kan yang klik bila kita wat status. :D

sekarang ni pulak ade design cop stamp "like" pulak. ha kalau ade artikel yang korang suka atau minat korang tenyeh jek cop tu kat paper.

herm kalau la ade jual sekarang ni aku nak beli pastu terus like paper exam yang aku jawab. hohoo..