SENI ROTI BAKAR

Kalau fikirkan roti bakar time-time camni memang best. makan ngan peanut butter fuuh lagi laa.. tapi roti bakar ni pon boleh dijadikan seni estetik juga kalau kita kreatif. macam aku memang tak kreatif la. kalau wat makan aku pandai..hohoh..

Seorang penggiat seni dari New Zealand bernama Maurice Bennet dengan kreatifnya telah mereka potrait Obama menggunakan roti bakar. korang ingat senang ke nak wat muka Obama?? die tu dah laa hitam. bermakna banyak laa roti bakar yang kene dibakar :D. tengok gambar kaw bawah ni. :-


p/s : lapar pulakkk!