SEPAKAN YANG MENAKJUBKAN!

Roberto Carlos...dulu nama die gah dalam arena bola sepak..tapi kenapa sekarang ni kemunculan die agak suram..cukup terkenal dengan sepakan padunya yang melencong ke arah gawang gol..sampaikan penjaga gol pun boleh terkeliru arah tuju sepakan dia..video yang dipaparkan menunjukkan kekuatan dan teknik sepakan yang memang menakjubkan..kalau diletakkan Roberto Carlos kat wing kiri, Arwah Mokhtar Dahari main striker dan aku main wing kanan..tentu takde team lain boleh menang dengan kitorang..hohoho :D




*entah kenapa aku dah lost contact ngan Roberto Carlos nih..aku ade wat salah ke ngan die???