SELAMA TIDAK BERBLOGGING

sejak tenet takde dalam hidop aku ni macam-macam aktiviti aku buat. ade jek aktiviti yang wat aku hilang bosan. antaranya ialah main dota.

woahhh nak dikatekan dulu aku langsung tak pandai main game nih..member cerita prung prang prung prang pasal dota. tapi aku wat dek jekk..penah la gak aku try main game nih..tapi tak jadi habit cam sekarang nih.. ni semua bermula bila pendrive bertemu dengan hardisk. dan software warcraft III berpindah milik ke pendrive aku.

bila kebosanan main dota aku beralih arah pulak..Pro Evolution Soccer menjadi pilihan kedua..jerit nye lebih gol nye tidak =,="..lepas bosan ngan due2 mende tu pilihan seterusnya mengedate laa pe lagi..hohoh..merayap ntah ke mane ngan cik gelpren..besepah2..

hati rasa nak balik kampung jek..tapi keadaan tak mengizinkan..mak pulak berkali-kali suruh balik..aisehh serba salah plak..kalau tak balik bilenye keje nak siap..dah cam duduk oversea lak.kalau laah tenet ade cam dulu boleh laa aku berwebcam ngan mak aku..hohoho..

bila tiba bulan ramadhan memang seronok..macam-macam leh wat even terbatas oleh sebab puasa..tapi tak menjadi penghalang..siang Berdota..pastu merayap ke bazar ramadhan..then pegi lak umah cik gelpren buka kat sane..malam lak sambung lagi berdota sampai ke pagi..then terus sahur..seriously aku tak tau bile ntah aku tido..hahaha...

bila takde tenet ni aku rasa cam best lak..takde la cam rutin sangat hidup aku..balik-balik kelas online 24 jam...tido...bangun g kelas..makan...online balik..tu jela tiap hari...dah cam beruang hibernate dah...kalau ada member memang best..takdela bosan sangat..ade yang mengatakan "hidup sorang-sorang lagi bagus" tapi kalau dah sunyi sangat memang tepu laa jadiknya otak tu..nasib baik aku full package..family ade...member ade..and mestila cik gelpren pon selalu ade.. :D wink2*

*tadi check nuff..dapat 5 buffered earning...tapi takleh online slalu (T_T)