GARIS MASA PERKEMBANGAN LAMAN FACEBOOK


facebooookk...faceboookkk..faceboookkk..tak bukak sehari cam tak complete lak aritu...haisshh..bile dah daftar ngan facebook "old timer" cam myspace mula laa korang lupa, same jela cam aku. kalau macam dulu sebelum zaman facebook ni gemilang myspace laa yang syok dilayan. tapi sekarang myspace makin hari aku tengok makin dah nak serupa ngan facebook pulakkk..

kalau kat myspace nama masing-masing tak nak cam pelik pulak kan."baby cute" laa, "sipolan love sipolanah" laa..macam-macam..tapi kalau kat facebook haa hambik kaw nama sebenar letak. siap letak nama family lagi. hahaha. tapi korang pernah tau tak perkembangan facebook selama ni?? bagi orang macam aku start berfacebook ni masa tahun 2008 kot. then start tu facebook makin melonjak popular oleh sebab aku join laman diorang..hohoho :o

perkembangan facebook tak pernah menurun sejak aku join. kat bawah ni garis masa perkembangan facebook yang dapat aku rembat dari laman pe ntah. gila punye untung lahh Mark zuckerberg tuhh..