Benda pelik di sistem operasi Window

nak buat folder kat window boleh gunakan macam-macam nama kan?? tapi cuba korang create folder bernama "CON".. ia sememangnya cool dan sukar diketahui oleh pihak microsoft ape pasal tak bleh nak create folder bernama "CON"..

yang ni trick paling cool..sedangkan team microsoft pon tak boleh nak setlekan masalah ni termasuk si Bill Gates tu..ia telah ditemui oleh orang brazil bernama @#T%T...cuba korang buka Microsoft Word dan taipkan =rand (200,99) dan tekan ENTER..haa ape jadik??